Nyheter

Devo IT certifierad partner till ABBYY

Devo IT kan stolt utannonsera att vi numera är partner till ABBYY, Europas ledande distributör av programvara för teckentolkning, dokumentigenkänning, datafångst samt lingvistisk mjukvara. Vi ser samarbetet som ett stort steg i vår ständiga strävan att kontinuerligt bredda vårt IT-kunnande kring digitalisering.

Våra certifierade konsulter har nu full tillgång till mjukvarubiblioteket hos ABBYY och kan bistå med utveckling av applikationer i ABBYY FlexiCapture, och anpassa dessa efter våra kunders behov. Allt för att förenkla övergången från fysiska pappersdokument till elektronisk data.

Om ni vill veta mer vad detta kan innebära för dig och ditt företag eller din organisation, kontakta gärna Stefan Hamberg via e-post stefan.hamberg (snabela) devo.se eller på telefon 018 444 31 10.